Kuten tunnettua vaalikampanjan tekeminen maksaa. Tarvitaan näkyvyyttä ja välineitä siihen. Viimeksi eduskuntavaalikampanjointi maksoi noin 30 000 €. Samansuuntaisia kustannuksia on tulossa tälläkin kertaa. Valtaosa kampanjakuluista tulee omista säästöistä. Meillä Vihreillä ei ole tukijoina suuryrityksiä, etujärjestöjä tai ammattiyhdistysliikettä. Jos sinulla on mahdollisuus tukea vaalityötäni lahjoituksella, niin se onnistuu tästä linkistä: http://lahjoita.vihreat.fi/krista-mikkonen

 

Kampanjan tukemiseksi myymme myös linnunpönttöjä ja palashampoota. Linnunpöntöt ovat Pohjois-Karjalan lintutieteellisen yhdistyksen nikkaroimia. Pöntöt ovat tukevia ja turvallisia, ne on valmistettu höyläämättömästä laudasta ja 32 mm lentoaukon ympärillä on suojapelti. Näihin pönttöihin voi odottaa asukkaiksi kirjosieppoa, sini- tai talitiaista. Tarjolla on myös muutama isompi kottaraisen sekä puukiipijän pönttö. Pönttöjen hinta on 20 €/kpl.

 

Palashampoo 100 % luonnontuote ja joensuulaista käsityötä. Shampoo tulee ilman muovipakkausta eikä se sisällä keinotekoisia hajuste- väri- tai säilöntäaineita. Palashampoon hinta on 10 €/kpl.

 

Parhaiten linnunpönttöjä ja palashampoota on saatavilla niissä tilaisuuksissa ja tapahtumissa, joissa olen käymässä. Jos olet kiinnostunut niistä, mutta tiemme eivät risteä, laita viestiä osoitteen vuorio.v (at) gmail.com, niin voimme sopia toimituksista.